Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rosmalen GAAT NIET DOOR

21 maart 2020 @ 09:00 - 15:00

€8,00

GAAT NIET DOOR

Landelijke Radio Vlooienmarkt Den Bosch
21 maart 2020.

Op zaterdag 21 maart 2020 nodigt de VERON afdeling Den Bosch, u weer van harte uit op onze 45ste, jaarlijkse, Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON in Rosmalen (SHB). Met recht spreken we van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2019 waren er meer dan 300 stands en was het aantal bezoekers bijna 4500.

Het doel van de markt.

Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Stands die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd. Naast gebruikte spullen mogen ook nieuwe worden aangeboden zoals elektronica onderdelen, meetinstrumenten, antennes, enz.. Verkoop van illegale apparatuur wordt niet toegestaan.

De markt zelf.

De Landelijke Radio Vlooienmarkt in Den Bosch ook een echte dag voor de amateur. Men komt om er iets te kopen natuurlijk, maar ook voor de vele demo’s, om oude bekenden weer te ontmoeten of zomaar voor de gezelligheid. De 45ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig, maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Uit het buitenland blijft de belangstelling groot. De zusterverenigingen over onze grenzen zijn door ons geïnformeerd en in hun verenigingsbladen hebben ze ons de nodige aandacht geschonken. Ook dit jaar zijn al weer vele buitenlandse standhouders ingeschreven. Let op: op de markt is roken wettelijk verboden.

Entree en kassa’s.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 ‑ 15:30 uur, dentreeprijs is € 8 ,- per persoon. De kassa’s gaan al om 8:00 uur open, u kunt dan alvast de verwarmde ingangshal in. Naast horeca faciliteiten in de hal zijn in het Autotron ook restaurants en bars aanwezig waar u wat kunt eten of drinken.

U vindt op deze website meer informatie

De VERON Afdeling Den Bosch ziet u graag komen.

Gegevens

Datum:
21 maart 2020
Tijd:
09:00 - 15:00
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:
Site:
http://radiovlooienmarkt.nl/

Locatie

Rosmalen
Graafsebaan 133
Rosmalen, 5284NL Nederland
+ Google Maps
Site:
http://radiovlooienmarkt.nl/