Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Radiomarkt ‘t Harde

29 februari @ 09:00 - 15:00

€3,00

Zaterdag 29 februari 2020 organiseert de afdeling Noord-Oost Veluwe van de VERON voor de 24ste keer haar Elektronica Vlooienmarkt in de grote sporthal van MFC Aperloo ’t Harde. Daar zal ruim 220 meter aan kramen opgesteld staan.

Op deze gezellige Elektronica Vlooienmarkt zijn  nieuwe of gebruikte spullen te koop door de standhouders. Deze komen uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Ook voor radiohobbyisten zijn er allerlei spullen te koop. Variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei transceivers en porto`s. Maar natuurlijk is de zelfbouwende elektronicahobbyist niet vergeten door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor de computerliefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar. Ook op het gebied van Arduino en Rasperry PI is er voldoende te vinden. Dat vaak voor zeer gunstige prijzen. Ook zijn er allerlei soorten led-verlichting , led-strips, zaklantaarns, telefoonladers, opbergsystemen, opbergkratten, gereedschap en vele andere zaken te koop.

Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamelt u oude radio’s, oude legerapparatuur, bent u een computeraar, of wat dan ook op het gebied van elektronica? Kom dan zaterdag 29 februari 2020 naar deze gezellige Radiomarkt.

De markt is 29 februari 2020 in het MultiFunctioneel Centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde.
De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte .

Voor het laatste nieuws en informatie : www.pi4nov.nl

Namens de organisatie: Erik Klein PH4CK

Hits: 457

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
09:00 - 15:00
Kosten:
€3,00
Evenement Categorie:

Locatie

MFC Aperloo
Stadsweg 27
't Harde, 8084PH Nederland
+ Google Maps

Organisator

Website:
https://www.pi4nov.nl/