Welkomst scherm log4OM Nederlands

Welkom bij Log4OM V2.

Log4OM-ondersteuning is rechtstreeks van het ontwikkelingsteam en de gebruikersgemeenschap, dit garandeert alle gebruikers de beste ervaring en een snelle oplossing van eventuele problemen. Als je een ervaren gebruiker bent en je kunt helpen, doe dat dan!

Als je hulp nodig hebt, vraag dan om ondersteuning, maar blijf beleefd en geef een uitgebreide omschrijving van het probleem. Het team besteedt hun vrije tijd aan het ondersteunen van Log4OM-gebruikers, dus zorg ervoor dat u de forums en handleidingen leest voordat u om ondersteuning vraagt.

Zoals elke software is Log4OM V2 niet perfect, ondanks de inspanningen van het team! Om problemen te voorkomen en te verminderen heeft Log4OM een breed scala aan functies die de gebruiker ondersteunen en een zeer accuraat back-up beleid. Gebruikers zijn echter uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor hun eigen logboeken, dus controleer altijd regelmatig het maken van back-ups en activeer, indien mogelijk, de secundaire back-up functie op een andere schijf of in een gesynchroniseerde map in de cloud (Google Drive, Dropbox, enz. .). Upload tot slot uw logs regelmatig naar een of meer van de online diensten, Log4OM zal deze uploads automatisch doen.

Log4OM is gratis, maar als u de toekomstige ontwikkeling wilt ondersteunen, is een kleine donatie om licentie- en hostingkosten te dekken zeer welkom, doneer hier https://paypal.me/pisto.

Tot slot bedankt voor uw steun gedurende de afgelopen acht jaar, het team zal zich inspannen om uw toekomstig vertrouwen in Log4OM te rechtvaardigen.

73
Daniele Pistollato – IW3HMH & het team