Mantelstroomfilter en Andorra

Ik heb een ct-62 usb kabel gekocht om mijn 897 te kunnen besturen met Ham Radio Deluxe. Met dat ding ertussen deed mijn set vreemd en na een tijdje kreeg ik door dat het directe instraling was. Dus ik de coax-kabel aanpassen en een mantelstroomfilter bij de antenne geplaatst om het stralen van de coax tegen te gaan….De directe instraling was toen opeens veel erger. Na een weekend klungelen erachter gekomen dat er in het kastje van de Hi End Fed al een mantelstroomfilter zit en dat er beslist geen mantelstroomfilter bij moet. Oké dan, mantelstroomfilter er tussen uit gehaald en nu werkt alles weer zoals het werkte. De ct-62 kan ik nog niet gebruiken, die moet ik gaan afschermen, maar de verbindingen gaan weer goed,  Uzbekistan ging alsof ik met een lokaal station via een repeater zat de praten. En dan ook nog met Andorra gewerkt, daar zit dus ook een zendamateur.