QSL kaarten klaar voor verzending

Ik kreeg te horen dat komende dinsdag er eindelijk weer een verenigingsavond van de Veron Waterland zal zijn. Er van uitgaande dat de QSL-manager er ook zal zijn heb ik mijn QSL kaarten verzendklaar gemaakt.

Ruim 500 kaarten met QSO bevestigingen van 2020 en 2021 tot nu toe. En dat zijn dan alleen SSB verbindingen met amateurs die hebben aangegeven hun QSL kaarten via het bureau te willen ontvangen.

Mijn 2000 QSL kaarten die ik in 2014 heb laten drukken zijn nu bijna op. Ik heb vaak gezegd dat als mijn kaarten op zijn ik mijn call ga veranderen. Dit omdat Papa Hotel in ssb zeer moeilijk wordt verstaan, veel tegenstations horen Papa Alfa. Maar ja, ik ben ook wel gehecht aan mijn call PH4E geraakt, zodat ik nu erg twijfel. Daarnaast is het ook wel weer een heel gedoe bij QRZ,com en LOTW als je de call wijzigt.  Ik twijfel nog.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *